Fin padletur

Vi startet lørdagen med en fin padletur i KKKs doble havkajakk. Været var så fint at det ble bading og soling på Bragdøya:

20090822dobbel

Vannet holder fremdeles 16-17 grader, og hvis man er i le varmer solen godt. Etterpå padlet vi rundt Andøya, og hadde vestavinden bakfra tilbake. Var nok oppe i 7-8 m/s, og vi fikk til og med noen små surfer! 🙂

Vi rakk akkurat jazzkonser hos Galleri Sol Nodeland. Veldig beroligende musikk, og mange fine bilder utstilt. Ta en tur hvis du er i Kristiansand!

Det er en stund siden jeg har skrevet her nå. På torsdag kveld hadde jeg 8 stk på kurs (intro) for Bymisjonen Krs. Det var koselig som alltid! Fredagen fikk jeg unna en del kartarbeid i Kragerø, samt at jeg lanserte nettsiden reduksjonspartiet.no:

20090822rp

Jeg opprettet også en Twitter-konto: @reduksjon. Har prøvd å bruke denne for å spre litt oppmerksomhet, men det har ikke tatt helt av. Det krever MYE å nå fram i dagens medievirkelighet og sosiale medier. Men, jeg lar det dryppe litt fra tid til annen! 🙂

Kart for Kragerø begynner som sagt å ta form, og jeg har nå 9 ferdige vektor-filer fra kommunen. Skal fortsette dette arbeidet i morgen. På fredagskvelden var det styremøte i KKK, og så var det hjem for å lage fredagspizza! Nå har det kommet taco-krydder i «extra hot», og det gjør pizzaen ekstra spicy!

I kveld er vi invitert til Frode og Lisbeth.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Fin padletur

 1. Eivind M. sier:

  Tror det er mange som prøver å komme med innspill nå i valgkampen, ja. Og man må vel nesten hyre inn profesjonelle PR-byråer for å nå frem. Men bra initativ, da! Og det er jo en god ramme for å komme med innspill til valgkampen 🙂

 2. Lars sier:

  Ja, må jo få kred for initiativet i alle fall!
  Har fått tips om at dette jo fanges opp av MDG, men er ikke helt sikker på det… Vi får se hvordan det går! 🙂

 3. Gisle Haugum sier:

  Tankevekkende sak! Sendte ut lenken med anbefaling fra min facebook. Kanskje noen leser den…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.