I gang med Telemark

I morges har jeg gjort ferdig en artikkel om sluser, og fått unna en del fakturaer. Stadig får jeg deilige gjensyn fra feltarbeidet i våres – her fra Lille Munken i Norsjø:

20090820lmunkpano3

Går nå i gang med kart i Kragerø kommune, og håper på et godt “jafs” der… Må også prøve å få over antatte leirplasser til kommunene for en sjekk, og avtale møte med fylkesmannen i begynnelsen av oktober.

I går fikk jeg operativt to nye domener: paddleguide.no og reduksjonspartiet.no. Det første er bare en forwart til padleguiden.no, mens det andre er en politisk ytring – på samme måte som nettstedet M24.no.

Jeg synes dette med sosiale medier er spennende, og programmet Tweetdeck gjør det enkelt å følge med. På skjermen min nå ser det slik ut:

20090820tweetdeck

Kolonnenen er (fra venstre til høyre): Twitterfeeden fra alle de jeg følger på Twitter, de som nevner meg (padlofil), direkte meldinger til meg, statusfeltene til mine venner på Facebook, Twitter-søk på #langesund, Twitter-søk på #velg09. Veldig grei måte å ha oversikten på, men antagelig en skikkelig tidstyv…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.