I gang med slusene

Så har jeg kommet i gang med skrivingen om slusene, og her er ett bilde fra en av dem:

20090818ulefoss

Ganske utrolig egentlig. Fra Skien (0 m.o.h) kan man ta kajakk/båt til Dalen (72 m.o.h) via 8 sluser. Har skrevet en del detaljer om slusene i formiddag. Det er neimen ikke rart dette er en turistmagnet, selv om mange nok synes det tar litt lang tid…

Kveld: Det ble ikke allverdens om slusene, men er nesten ferdig med det deskriptive av alle 8. Så får jeg ta litt mer historikk og sånn i morgen. Men, selve kanalens historie har jeg tenkt til å ha i en annen artikkel. Det ble også en flott løpetur med innlag bad i Jegersberg, og etterpå var det salat. Ellers har det vært mye lesing under pleddet – Francis Meyers lidenskap.

Satser på en god dag i morgen, og tror jeg skal ta med meg Siv Jensen på NRK nå kl 21.30… Selv om jeg bare blir opphissa av det… (Og, det er ikke positivt ment…)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.