Tilbake fra Telemarkskanalen

Så er jeg tilbake på hytta etter 3 dager langs kanalen. På onsdag fikk jeg med meg Victoria gjennom et par av sluseanleggene:

20090814victoria

La inn start og sluttpunkt for alle bæringer forbi de 5 øverste sluseanleggene. Har også tatt en del bilder til illustrasjon i boka. Avsluttet onsdagen med å padle ut til en odde nedenfor Nomestranda. Her fikk jeg noen få bilder på kvelden, og godt var det. Sluttet ikke å regne før kl 13 på torsdagen… 🙁

Da dro jeg videre oppover med bil, og fikk med meg en øy for kjærestepar i Flåvatne. Til slutt endte jeg opp på campingplassen i Lårdal. I dag har jeg padlet halvveis til Dalen fra Lårdal, og fått med meg 3 nye leirplasser i Bandak.

Nå er det et lite område mellom Bandak og Kviteseidvatnet jeg gjerne skulle ha besøkt, men hvis det kniper skal jeg klare meg med den infoen jeg har om Telemarksvassdraget. Har likevel lyst til å komme tilbake når høstfargene er på plass. Får se hva det kan bli tid til! Det blir 8 intense uker fremover nå…

Våknet forøvrig til en hyggelig e-post fra en som hadde sett leserinnlegget i FV i dag. Blir spennende å se om det kommer tilsvar i avsien…

Tilbake på hytta inviterte jeg Kaare på middag. Han hjalp meg så både med 3 kajakker på egen bil, og med rydding av kajakker her på hytta. Nå kan nesten vinteren komme… 🙂 Jeg tar med to og han 5 kajakker sydover. Da er det nok kajakker igjen her til å ha moro utover høsten. Skal jo blant annet en tur utenfor Langesund og nedover mot Portør. Så moroa er ikke helt slutt enda… 🙂

Vi avsluttet kvelden med en flott mørkepadlingstur. Her er Kaare rett før mørket tar overhånd (for kameraet):

20090814kaare

Da er det snart midnatt, og leggetid. Satser på en relativt tidlig avreise herfra i morgen. Er meldt regn utover ettermiddagen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.