Grenlandscup og hvile

Vi begynte dagen tidlig i dag også, og fikk med oss en kamp på Grenlandscup. Tok bilder som vanlig, og her er ett av dem:

20090809grenland4

Resten av bildene fra årets cup kan du se i et galleri på Facebook.

På vei tilbake til hytta var jeg innom Bamble gamle kirke. Det er en Olavskirke, og har helt spesiell stemning. Var også innom på Hafsund. Siste dag i dag, og jeg kjøpte litt for å bidra. De er usikre på neste år, og har jo fått spolert sluttsesongen med oljeutslippet. Forsikringen deres dekket visstnok bare “naturkatastrofer på land”, så de var litt usikre på hva som skjer neste år.

Det er grått og overskyet i dag. Kommer til å bruke mye av dagen med gode bøker, men også planlegge uka litt. Neste uke er siste med slusing i Telemarkskanalen, og jeg bør benytte anledningen…

Litt før midnatt: Ble mye lesing i dag. Fikk nesten mannet meg opp til å klippe gresset, men da kom det en skikkelig skur. Lagde pizza til middag, og fikk meg en padletur mellom 22 og 23. Det er veldig stille her nå. Bare 3-4 hytter i nærområdet med lys. Sommeren er vel over i feriesammenheng, men det er nesten tropenatt ute tror jeg. Var skikkelig svett etter en utrolig stille tur. Må nok til med et lite nattbad før jeg kubber… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.