Lesing, øytur, jogging og fullmånesafari

I dag startet vi dagen med lang frokost og lesing/soling i godværet. Avslutningen på dagen var en opplevelsesrik månesafari til Flesa. Nå er det fullmåne!

20090806maane

Øyturen gikk til Eggeløs, og det er første gangen vi har sol og bad her. Jeg letet etter en leirplass jeg ble tipset om, men den nådde dessverre ikke opp. Det er altfor mange finere leirplasser i nærheten. Derfor vil det gå vinter og vår før denne vil bli etterspurt… Men, det er altså mulig å få en fin leirplass i skogen på Eggeløs med litt rydding.

På vei tilbake var vi innom hytta til Kristin og Sjur. De har også fått litt olje på brygga og båten, men ikke så mye som her i Strømsundet.

På hytta var det volleyball, og etter det var ferdig løp vi til Haukedalsvannet. Herman kjørte noen enorme drag, så Ingunn og jeg bare hang etter som slips. Det er ikke mulig å følge noen av guttene lenger. På det fysiske området er det en ny generasjon som tar over. Ikke veldig lystelig, men det er bare å se sannheten i øyet…

Badet gjorde veldig godt, og etterpå var det pannekaker med nærplukket blåbær!

Fullmånesfarien ble litt lang, da jeg hadde stilt inn GPSen på Vest-Europa og ikke London. Dermed kom vi ut til Flesa en time tidligere enn planlagt. Det gjorde ikke så mye, og det ble flere fine bilder:

20090806flesa

20090806klatring

20090806solspeil

Den første døde ærfuglen etter forliset utenfor Langesund fant vi på Flesa i dag. Triste saker:

20090806fugl

Blir tidlig kveld i dag også, og i morgen blir det jammen tidlig opp også. Klokka står på 06.45, og Grelanlandscup står på programmet. Jeg skal ta fotballbilder, og sende avgårde 7 padleguider.

PS: Hvis noen har tips til bilder av månen er jeg åpen. Er jo tilnærmet fullmåne i morgen også. Bruker i dag f11, og stiller inn lukketiden så jeg synes det blir fint…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til Lesing, øytur, jogging og fullmånesafari

  1. Linda A Joh. sier:

    Fantastisk fin måne, både den du har fanget med kameraet ditt, og den jeg så med selvsyn både i kveld og i går.
    I går, onsdag, trillet den oppover, over en åskam, lyserosa og vakker. Mer og mer gylden ble den, og tilslutt lyste den opp veien vår hjem. Herlig!
    Spennende å sjekke innom sidene dine, forrseten. Vi har blitt faste gjester de siste dagene 🙂 – ikke minst for å følge med på hvordan det går med Bamble/Kragerø-skjærgården i fht olja. Så dere hadde vært oppom Skien også. Dere er hjertelig velkomne til å ta kaffen hos oss ved en annen skienstur!! 🙂 Hilsen Øystein og Linda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.