Arobic og padletur

I dag begynte vi dagen med arobic igjen, og beveget oss alle sammen ut til Askholmene etterhvert. Noen i båt, andre i kajakk. Der var det soling, lesing og bading. Noen tok også salto:

20090805herman

Fra Askholmene tok jeg en lengre padletur for å sjekke hvordan oljetilstanden var i området. Dette er beskrevet i tekst og bilder i en egen oppføring.

Underveis har jeg også lagt inn waypoint på en del overnattingssteder. Mange idyller i nærheten, og GPSen jeg har i dag er mer nøyaktig enn den jeg hadde før. Derfor kan det sees på som en slags “kvalitetssikring”. Her er en grei leirplass på Stråholmen:

20090805leirstraa

Noen illustrasjonsbilder ble det også, så dette har vært en god dag i flere betydninger. Her er ett av dem:

20090805greenlander

Det som ikke var så kult var at det var “all-time-high” på oljefronten i Strømsundet. Heldigvis har oljen drevet utover/blitt brutt ned i kveld. Men, vi er redd for at det driver inn igjen i morgen. Eigil dukket plutselig opp på brygga her som en del av oljeberedskapen. Det var en hyggelig overraskelse!

På kvelden fikk jeg tatt noen fine bilder av månen med 500mm, men det er med det andre kameraet. Orker ikke å legge inn flere bilder nå, en får jo mark av dette bredbåndet på hytta…. Tar heller et røkk når jeg er tilbake i Kristiansand om et par uker!

Nå er det bok og senga!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.