Gråvær, joggetur og mer oljesøl…

I dag har det vært en skikkelig gråværsdag, og i løpet av natten hadde det kommet inn olje til brygga:

20090803brygge

Det forhindret oss likevel ikke fra å ta en kveldstur, da det var veldig fint og stille:

20090803graatt

Våknet tidlig i dag, og gjorde unna litt pakking av padleguider. Var også klar i god tid for arobic, men 4 minutter før halv elleve kom det beskjed om at instruktør m.fl. “pinglet” ut i lett yr. Dermed ble det løpetur litt forbi Hafsund på meg. Ligger lenser der også, så nå er nærbutikken murt inne av oljesølet. Kjørte litt styrke og uttøyning på brygga, og da kom Ingunn med bilen. Etter et raskt bad gikk turen til Skien og EU-test/rep av bil.

Vi tok bussen til Skien, og hadde en fin runde der. Lunj og kaffebar. Nye joggesko.

På veien tilbake hentet jeg videokamera, så det er mulig det blir litt undervannsfilming av rulle hvis olja forsvinner igjen… Da vi kom tilbake på hytta rundt 18 var det stille og fint, og Ingunn ble med en tur for å se på forholdene. Her inspiserer hun lensa i Strømsundet:

20090803lense2

Forholdene var som sagt veldig rolige, og langt mot NØ var det tykk tåke:

20090803graatt2

Etterpå ble det vasking av kajakker… 🙁 Brukte Zalo, og det funket greit på skroget. Fikk en liten klump inni, og gnikket og gnikket. Det gikk ikke så bra… Men, så prøvde jeg med tennvæske igjen, og da ble det borte på et blunk. Zalo-filla vred jeg opp utenfor brygga, og da ble olja borte gitt! I alle fall ble den ikke synlig lenger. Vet ikke helt hva som skjer, og Zalo er kanskje skadelig det også?

Ingunn hadde ferdig ostesmørbrød når vasken var ferdig, og i kveld blir det tidlig natt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.