K-kjendis i natten

Solgte et bilde fra havaristen til FV i går kveld, og ble intervjuet. Noen timer etter (00.30) så forsiden på FVN slik ut:

20090801fvn

Det stemmer forsåvidt at jeg svømte litt for å komme ut. Hva gjør en ikke for gode bilder! 🙂

Artikkelen har tittelen “Padlet og svømte i oljesølet“. Det var jo ikke så mye jeg gjorde av det på den 6-7 km lange turen, men jeg gjorde DET også… 🙂 Når jeg leser hele artikkelen ser jeg at journalisten har fått dette bra med seg!

Likte spesielt avslutningen – at hun peker tilbake til bloggen min og flere bilder! Ser at jeg har doblet besøksantallet siste timen, så det hjelper jo litt! 🙂 I min verden er dette god journalistikk, men det er nok ikke alle som ser det sånn. Det er i alle fall en veldig god grunn til at bloggen min skal være ikke-kommersiell, slik at andre media uten problemer kan peke inn hit!

Da tar jeg natten – dette har jammen vært en begivenhetsrik dag! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

6 svar til K-kjendis i natten

 1. Silje Li sier:

  Dette er bra Lars 🙂

 2. Lars sier:

  Tusen takk Silje!

 3. Eivind M. sier:

  Kult! Og utrolig stilige bilder (om det kan sies av sånne ødeleggelser..). Liker spesielt nærbildet av den lille båten med folk på ved kjølen på den store. De båtene ser så små og puslete ut når man bare ser bilder langt unna alle andre steder, men nå skjønner man liksom at det faktisk ER plass til 1200 tonn olje der inne.

  Lurer på hvor mange sånne ulykker vi må ha før vi får et anstendig oljevern..

 4. Lars sier:

  Ja, jeg likte også det utsnittet. Måtte vente en del for å få en bølge som brøt skikkelig, og båten var ofte foran tankeren. Men, den som venter…

  I artikkelen i FVN fikk jeg med noe om oljeboring i nord. Det beste oljevernet er jo å stoppe utbygging av nye steder!

 5. Tilbaketråkk: eriks delade – 02 August 2009 – erik testar lite

 6. Tilbaketråkk: HomoLudens.no – 10 år | homo ludens

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.