Varierende sommerstemning

De siste dagene har været vært ganske varierende, og vi har hatt godt med besøk på hytta. Derfor har oppdateringene vært så som så. I dag kom det en skikkelig skur midt på dagen, og slik så det ut gjennom vinduet:

20090730regn

Før regnet satte inn rakk vi arobic i kraftig vind. Herman og jeg er kledd for rocka forhold på jordet:

20090730arobic

Vi var bare 11 stk i går, men på tirsdag var det “all-time-high” med hele 31stk:

20090728trettien

Vinden lå nok på 12-15 m/s, og jeg var ute for å lukte litt på bølgene. Er jo alene da, og tar gode marginer. Er derfor ikke noen fare for at jeg skal gå rundt. Gikk rundt i vinden (uten bølger), og hadde da store problemer med å komme opp mot vinden. Rulle med vinden gikk som en lek… Det var i alle fall en nyttig lærdom. Rulle på begge sider er VIKTIG!

I dag ble jeg alene på hytta. Ingunn og Herman dro etter arobic i frisk vind. Så nå blir det litt jobbing og mye lesing. Har fått gått igjennom all e-post nå, og skal sende ut en padleguide i morgen. Ser ut til at det blir lettere vær igjen i morgen!

Kveld: Tok med macen bort på hytta, og rakk akkurat bort mellom bygene… Nå har jeg lagt inn litt bilder fra de siste dagene, spist middag og lest litt i “Ho-Ho” (en reiseskildring fra 30-tallet – seilbåt). Vinden har snudd nesten 180 grader, og kommer nå fra SV (Ø i morges). Er meldt storm til natten, så jeg har tjoret kajakkene og tatt ut bunnproppen av båten. Regner med at det går greit med alt det andre…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.