Laaaang dag…

Egentlig er det vel heller morgen på en ny dag! Har akkurat lagt ut ca 200 bilder på web fra Korsvei 2009. Bildene er fordelt på 7 forskjellige gallerier. Her er ett bilde fra pantomime-galleriet:

20090719pantomime

For 24 timer siden satt jeg rundt leirbålet, og det drev jeg på med til ca 03. Etter 6 timer søvn var det frokost og nedrigging av leir, før avslutningsgudstjenesten. Deretter kjøring til hytta – litt bæring, og videre til Kristiansand. Kom hit litt før 08, og har sittet med bilder siden. Nå er klokka halv to, og en ny dag er på vei.

Kom hjem med 1.380 bilder, og nå er altså 200 publisert. Veldig deilig å ha gjort det, så slipper jeg å ha det hengende over meg etter ferien. Da har jeg egentlig nok med Telemark og bok. Skal se om jeg ikke kan få tak i noen som kan få inn linken til bildene på Korsvei sine websider. Der har jeg ikke tilgang enda.

Hadde egentlig tenkt til å sende ut padleguider osv osv, men noe må vente til i morgen (senere i dag) også! Satser på å dra tilbake til hytta i morgen ettermiddag! Sov godt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.