Padleturer og besøk

Det ble en ganske rolig start på gårsdagen (dette skrives over midnatt). Vi leste til langt ut på ettermiddagen, og boka til Coelho er fortært (se kommentar i annen oppføring). Etter en kombinert tur og matauk (en makrell…) fikk vi hyggelig besøk av Stian:

20090713stian

Han fikk prøve diverse kajakker, og på bildet over er han i en Menai 18. Men, både NDK Greenalnder PRO og Valley Rapier 20 ble prøvd.

En makrell på deling er jo ikke allverdens, men det ble desto mer poteter, salat og løk!

Etterpå tok vi en tur til Kåre og Glenn, og de ble med opp i Haukedalsvannet. Nå har Ingunn nyvasket hår igjen! Det er utrolig hendig for meg – som har så grei hårvask. Tror jeg kunne klart meg med saltvann hele året egentlig… 🙂

På vei hjem ble det veldig stille og klart. Derfor falt vi for fristelsen – ut med kajakkene igjen. Vi padlet rundt Kjønnøya med en avstikker ut i havet, og underveis kom månen opp. Vi var ikke på land før over midnatt, og hadde en utrolig flott tur. Mange mennesker på holmer, hytter og bru(!) som så bort på oss der vi seg stille gjennom vannet. De på brua kommenterte det også. Veldig mange er imponert over lanternene vi bruker, og det er jammen ikke alle båtene som er like flinke til å bruke lykt! ;-( Men, vi hadde ingen ekle episoder i kveld!

Vi har pakket litt til Korsvei som begynner i Seljord i morgen. Tar resten i morgen, og så kommer Tove og Lazlo for å være på hytta mens vi er borte. Jeg tar med fotoutstyr og mac til Korsvei, så det er mulig det blir noen linjer i ny og ne derfra. Gleder meg veldig til å høre Shane Claiborne, men han er ikke før til lørdag. Vi er tilbake søndag, og da er det mulig jeg tar en snartur til Kristiansand for å tømme bilder og hente stæsj/Herman.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.