Padletur og besøk

Etter et deilig morgenbad gikk turen til Flesa med Siri. Hun lånte det siste kajakkervervelsen, en Menai 18. Den har samme dekor som Alaw Bach kajakken jeg har fra før. Her er vi modeller:

20090712sirilars

Ingunn brukte Rapier 20 fra Valley i dag, og jeg var imponert over både wingåreteknikk og balanse. På bildet under har hun lånt den åren jeg brukte, men det gikk stort sett med wingåre hele veien til Flesa. Da vi krysset leden var det mye trafikk, men hun holdt fint balansen i bølgene fra båtene. Tror ikke jeg hadde hatt like god kontroll….

20090712rapier

På Flesa har vi funnet enda et sted å lande, og det er ganske fint å komme i land her – nydelige svaberg:

20090712lofter

Vel på land ble det en fin samling kajakker på flotte svaberg:

20090712kajakker

På vei hjem begynte det jammen å regne, men humøret var på topp:

20090712siri

Jeg dro rett ut igjen for å ta makrell. På vei møtte jeg to sveitsere med hver sin FeatherCraft-kajakk. De er sammenleggbare, og ganske vanlige i Sveits visstnok. Et veldig morsomt padlemøte, og jeg ga de litt tips med på veien. De hadde ikke kjøpt padleguidene før de ankom – jeg har nemlig solgt ett eks av begge guidene til Sveits. Det var ikke de som var kunde… 🙂 Kanskje de kjøper når de er tilbake i Sverige. Jeg prøvde å lære dem padleguiden.no, men er ikke sikker på om den satt…

Makrell ble det dårlig med, men fikk noen fine surfer utenfor Bjønnøya – med snøret ute! 🙂 Derfor ble det herlig pizza sammen med Siri og Ingunn. En veldig grei erstatning. På kvelden dro vi på besøk, og så igjen noen av de vi var sammen med i går kveld. Det var forøvrig en veldig hyggelig samling!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Padletur og besøk

  1. Eivind M. sier:

    Da er det jo bare en ting å gjøre, da: Registrere padlersguide.no også 😉

  2. Eivind M. sier:

    Eeeh, hvis det heter padlers, da. Mulig det fortsatt er litt tidlig på morran ennå.. 😉

  3. Lars sier:

    Ja, neimen om jeg vet. Får sjekke litt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.