Begivenhetsrike dager

I går var det en lang dag. Da jeg satte meg ned for å sammenfatte gårsdagen, kom plutselig RulleRolf og Thomas forbi hytta. Jeg har aldri møtt de før, men ved å legge sammen litt info fra her og der – var det enkelt å skjønne hvem det måtte være. De slo av en hyggelig prat:

20090711rullerolf2

RulleRolf (t.h) er kjent fra forumet til NPF som han som bruker Kite, og foran på dekk hadde gutta hver sin kite:

20090711rullerolf1

De skulle videre mot Sandefjord, og får nok litt motvind på sin vei i dag. God tur!

I går var det altså en ganske lang dag. Vi begynte med frokost sammen med Eivind, og jeg dro ganske tidlig mot Risør. Der fikk jeg postet padleguider til Sverige, og handlet gråpapir. Så gikk ferden videre til Sjus hos Havpadlern. Her hentet jeg en Menai18 som har fått ny kjølstripe. Dermed er det to menaier i “stallen”. Denne har lik dekor som Alaw Bach-kajakken. Det blir et fint par!

Deretter kjørte jeg bort til Portør, og fikk lagt inn et wp på en leirplass i en vik jeg ikke har funnet fra kajakk. Som regel er det jo omvendt, men nå vet jeg hvor den er!

Så gikk ferden til Tangen der jeg skulle møte en ressursperson på strandsonejuss. På veien var det “Selvplukk av bøker”, og jeg fikk med meg “Kilden” av Gabriel Scott og “Theresa” av Pollestad for kr. 4! Etter å ha linket oss sammen dro vi til syd i Eidsvann på en slags “privat befaring”. Det ble tidlig klart at et par av skiltene her er såkalte “sjikanøse stengsler”:

20090710adgang

Jeg har nå fått litt tips til hvordan saken kan forfølges videre, og kan vel røpe at min brevveksling med Risør kommune ikke er over. Historikken finnes på padleguiden.no.

Etter denne i mine øyne vellykkede befaringen ble jeg linket på nye trivelige mennesker: Trine og Frode. De inviterte til middag ved Kilsfjorden, og jeg var ikke vanskelig å be. Det var noen særdeles hyggelige timer, og vi avsluttet kvelden med litt padleporno: “How to surf”. Så må vi bare få litt forhold for kajakksurfing, og slike dager er ganske sjeldne her…

Klokken ble over 23 før jeg ankom hytta igjen – sliten, men veldig fornøyd! Da hadde vi fått besøk av Siri, og det er alltid koselig! Frokosten i dag ble for eksempel ganske så lang, og diverse temaer blir berørt! 😉

I dag står en tur til Haukedalsvannet på programmet, og i kveld er det familiefest. En padletur blir det nok også tid til – har jo ikke rullet på flere dager! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.