Salg og regn

Padlet ned til Skratta i dag tidlig for å levere en “Padleguide for Aust-Agder”. Der ble det planlegging av en tur fra Lillesand til Kragerø under tarpen, mens regnet høljet ned… Veldig koselig!

Hjem igjen ble det motvind, og det ble en lang tur… Ble sliten, og gikk innom et festningsverk jeg har hørt om i Eksefjorden. På fastlandet. Ble vist frem av en av hytteeierne i området, og var veldig takknemlig for det. Har tatt noen bilder også, men det får komme senere. Altfor sent nå.

Dagen etter:

20090707festning

På vei hjem møtte jeg denne saken på vei inn Kreppa:

20090707sement

Her skulle en nesten hatt video, for sementbilen var i gang – og sementblanderen gikk rundt og rundt! På vei til Kreppa og hjem igjen møtte jeg denne enorme selbåten:

20090707seilbat

Så dro vi en tur til Porsgrunn for å gjøre en del ærend, og fikk unna det meste. Må bare få levert en TV på fyllinga i morgen tidlig. De har bare oppe tir og tor her i Bamble.

På kvelden var vi først innom Kristin og Sjur, før det ble et senbesøk hos Erik på vei tilbake til hytta. Begge deler var koselig. Været har vært grått og regnfylt i dag, men det er fortsatt over 20 grader. I morgen skal det bli bedre, og da får vi besøk av Claus og Kristin. Vi gleder oss!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.