Overskyet og mye vind

I dag har været slått ganske kraftig om, men det forhindret ikke morgenbadet. Blir nok likevel en del innesitting og lesing. Har oppdatert oppføringen om “Plan B 3.0” med noen avsnitt, og fortsetter å lese denne boken i dag.

Blir nesten for mye av det gode i den boka, så jeg har komplettert med Tolstoj og Coelho. Det kan jo umulig gå bra på sikt – når det er så mye som trekker i feil retning…

Tok meg en god padletur i ettermiddag, og fisket 3 makrell til oss fra kajakken. Veldig deilig!

Så har jeg pakket ned 3 padleguider, og skal levere disse + en til i morgen formiddag. Har bare 4 stk fra Vest-Agder her på hytta, og nå har jeg allerede solgt halvparten av disse… Jeg får kanskje legge en liten kriseplan for hvordan jeg kan håndtere dette, men satser på at det går bra! 🙂

I morgen skal jeg treffe en fra Oslo KK ved utløpet av Skreppa. Det blir moro!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til Overskyet og mye vind

 1. Tor Arne Moe sier:

  Hei Lars! Har anskaffet begge padle-guidene dine og er i gang med forberedelser til padleferie. Så på “ut i naturen” innslaget at du hadde et liggeunderlag som enkelt kunne gjøres om til en stol. Hvor har du fått kjøpt dette? Har vært i en del sportsbutikker i Bærum, men uten hell så langt.

  Fortsatt god sommer:)

  Med vennlig hilsen
  Tor Arne Moe

 2. Lars sier:

  Takk for hyggelig tilbakemelding Tor Arne!
  På innslaget i Ut i naturen brukte jeg et Exped DownMat 7 m/Chairkit M. Finnes også i DLX utgave i 7 og 9. Har en versjon 7 her på hytta jeg kan sende deg hvis det er interessant, ellers har de på fx http://www.sportslageret.no.
  Fortsatt god padlesommer til deg også!

 3. Tor Arne Moe sier:

  Hei igjen Lars!
  Takk for svaret ditt og linken til sportslageret. Ser at de er relativt kostbare. Er du fornøyd med liggeunderlaget? og hvor stor plass omtrent tar det sammerullet? Vi har byttet ut vintersoveposene med noen mindre pga plasshensyn. Hvor mye skal du eventuelt ha for ditt?
  Vi planlegger å være borte en ukes tid på tur. Har som sagt begge guidene dine, har du noen favorittområder som kan anbefales? Vi ser for oss å dra ut og komme tilbake til startpunktet, og således padle innenfor et relativt avgrenset område uten alt for mange værharde og eksponerte hav strekk.

 4. Lars sier:

  Heisann Tor Arne!
  Ja, de koster litt mer enn andre underlag, men er verdt det! Jeg er forhandler, så jeg har samme priser som sportslageret.
  På en uke kan du jo få med deg det meste av kysten. En tur fra Mandal til Arendal/Tvedestrand/Risør på en uke dekker jo store deler av vår flotte Sørlandskyst. Skal du tilbake til Startpunktet må du jo snu litt før, men det går jo også busser langs kysten hele tiden. Mest skjemet er du nok i Søgne, Mandal og Lillesand.
  God tur!

 5. Tor Arne Moe sier:

  Hei igjen!

  Takk for gode tips, det tar vi med oss i videre planlegging:)
  Vi tar en tur på sportslageret og tar de nærmere i øyesyn og kommer eventuelt tilbake.

  Fortsatt god ferie og god kveld:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.