Endelig ferie!

Vi kom oss avgårde i går kveld, og ankom hytta rundt 21. Under middagen på terrassen kl 22 ser vi på alle de store motorbåtene, og Ingunn sier:

«Vi kunne definitivt trengt litt mer finanskrise….»

Men, vi nyter varmt vær og varmt vann. Jeg hadde en fin kveldstur i går kveld. I dag har det vært litt orging første delen av dagen, men nå begynner hvilemodusen å komme. Kjøleskapet er fylt opp, og ting er ryddet på plass. Lydbok på brygga, tea i tanga og en padletur med litt ruller i ny og ne!

Høytrykket som har ligget over Sør-Norge i over en uke ser ut til å forlate oss sent i morgen kveld, så her gjelder det å bruke dagen og morgendagen. Blir ikke så veldig mye på nett fremover, men kan lese e-post fra hytta. Har solgt to padleguider allerede, og får vel sende ut på mandag. Tror ikke jeg stresser med å sende ut mer enn to ganger i uka…

Det var virkelig godt å få bestilt et 2. opplag av «Padleguide for Aust-Agder» før vi dro. Regner med at det er ferdig i løpet av første halvdel av august.

Kveld: Deilig pizza etter en vindfull padletur. Prøvde å finne bølger, men det var bare vind. Tok noen ruller foran brygga etter endt tur, og føler de sitter greit begge veier nå… Men, det er fremdeles litt å jobbe med rent estetisk… Etter deilig jordbær til dessert har det gått i lesing, og i dag blir det en tidlig kveld. Kom ikke hjem fra kveldsturen i går (dag) før 00.30.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.