Snart ferie!

I dag har jeg blant annet lagt ut 94 bilder på Flickr. En kan jo bli ganske gira på å komme seg på ferie når en ser slike bilder:

20090702horisont

Men, dagen begynte med en tur til Kristiansand Bilverksted. Her ble det skiftet diverse pærer, og jeg har bestilt time for service i begynnelsen av september. Var også innom Rigetjønn bruktbil for å sjekke kjøp av varebil, men er veldig ambivalent i forhold til dette… Vil jo helst kjøre minst mulig bil, men ser jo at jeg ikke kan sykle med 4 kajakker på henger…

Så fikk jeg endelig registrert Våttkortkurset på mandag, og fakturert ut det…

Nettstedet padleguiden.no er oppdatert med brev til Risør kommune, brev fra Risør kommune og en høringsuttalelse til Miljøverndepartementet. Den siste er skrevet i dag, og det har føltes ganske vilt å sitte her i 30 varmegrader å jobbe med en høringsuttalelse… Har også hjulpet NPF med samme.

En runde på postkontoret ble etterfulgt av et kjapt besøk hos Nils Rune. Der var det premieutdeling, og jeg fikk en av bøkene han har vært med å lage: “Klatreperler“. Gleder meg til å ha med den på hytta!

Er godt i gang med pakkingen, og det er bare småting som er igjen foran skjermen nå! 4 kajakker ligger på biltaket, og bilen skal nok også bli ganske full. Da drar vi lenge fra byen, men huset er heldigvis i bruk. Nå skal hyttelivet nytes, havet kjøle ned og hvilepulsen finnes!

God sommer!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.