Ikke ferie riktig ennå…

Begynte dagen med å fakturere videre fra i går. Så var det rett avgårde for redningstrening/bading med Bent. Vi tok oss også tid til en tur rundt Odderøya. Skikkelig flott! Det er varmt og fint om dagen, og jeg savner livet på stille holmer:

20090701frokost

Bildet er fra øygruppen Skratta i Kragerø kommune.

Så plukket jeg opp to kajakker jeg hadde lånt ut i Bertesbukta, og pakket ferdig alle padleguider. Et fortvilet medlem av kajakklubben kom ikke inn i lokalene, og jeg tok på meg rollen som “hjelpende engel”. Det gikk heldigvis bra. Lunsj ble fortært underveis, og så leverte jeg guider to steder i byen.

På vei hjem stakk jeg innom det nyåpnede “kontoret”/galleriet/verkstedet til Sol Nodeland. Hun har fått veldig fin plassering ved brua over Otra (på Lundsiden), og det blir spennende å se om det er liv laga. Det står virkelig respekt av en slik satsing! Sol dukker opp i stadig flere av mine bekjentskaper, så det var godt å få hils på henne!

Vel hjemme bar jeg 9 større og mindre esker inn i bilen, og kjørte til postkontoret med ganske mange kilo padleguider! Da disse var levert tok jeg en liten avispause i sola!

Fikk forresten en litt “skummel” telefon i dag. Det viser seg nemlig at trykkeriet er tom for “Padleguide for Aust-Agder”. Det viser seg nemlig at det bare ble trykket opp 1500, og ikke 2000. Dermed må jeg få flere – har bare ca 50 igjen… Må gjøre noen kosmetiske endringer, og kanskje skrive et par linjer til andre opplag. Dessuten fikk jeg et tips om å legge inn “Terningkast 6 – , Fædrelandsvennen.” Det er antagelig ikke så dumt! Ser for meg følgende sitat er fint å bruke:

“Kjempenyttig for padlere og folk i små båter.”

Satser på å få dette ferdig i kveld, slik at vi kan få satt i gang 2. opplag før vi drar avgårde til hytta! Men, først er det bading i Bertesbukta, og en god middag! Jeg har kjøpt reker og eplejuice står til kjøling… 😉

Senere: Gjorde godt med bad og reker! Så hadde det jammen kommet enda en bestilling på to padleguider! 🙂 De er nå pakket, og går med posten i morgen. Nå blir det mer bok, og så pakker jeg ned i morgen!

Sent: Avsluttet kvelden med en dokumentar på NRK2: Tar Sands. Her er en video på YouTube som sammenfatter det hele:

Da er det definitivt natta…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ikke ferie riktig ennå…

  1. Skratta såg jo bare nydelig ut! Finfin jobb du har mister 🙂
    Du må gjerne komme lenger opp på Vestlandet og skrive padleguide, me har noken kjekke holmer og skjær her og.

  2. Lars sier:

    Takk for det Torbjørn!
    Neste år skal jeg til Rogaland og dekke noen kyststrekk, men flest innlandsvann. Den boka skal være ferdig 1. aug!
    Hva som skjer etter det har jeg ikke tenkt så mye på enda, men vi har jo et relativt stort land å ta av… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.