For en salgsdag!!!

Begynte med å pakke ned bestillinger på padleguider fra e-post i dag tidlig. Ble akkurat ferdig med det til jeg skulle leie ut to kajakker fra Bertesbukta.

20090630padleguiden

Vel hjemme igjen fikk jeg en ide om å ringe alle utsalgssteder for å sjekke beholdningen. Det resulterte i bestillinger på nesten 150 bøker, og jeg var ganske høy under sommerlunsjen hos Figuru. Der fikk vi utsøkt forpleining mellom epletrærne.

Ettermiddagen har gått med til pakking, og i morgen går det 10 store pakker avgårde – 2 gikk i dag. Har bestilt opp flere fra trykkeriet av Aust-Agder. Har et lager der. Må vel snart gjøre en vurdering på om jeg skal ha til et 2. opplag til jul…

Salget gikk så strålende i dag at jeg investerte i en Sigma 70-200 f2.8 fra fotovideo.no. Regner med at den dukker opp til helgen. Det skal bli spennende!

Kl 17 fikk vi besøk fra Danmark, og de var her til halv 10. Har pakket enda en time, men nå er det en relativt tidlig kveld. Det har blitt litt mange korte netter etter hverandre. Planen var å dra til hytta i morgen, men jeg får se det litt an… Har nemlig en del avtaler i morgen, og har lyst til å forlate kontoret ikke altfor kaotisk…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til For en salgsdag!!!

 1. Eivind M. sier:

  Så kult med salg! Og moro med ny linse, den lover jeg du kommer til å få mye moro med.. 🙂

 2. Ann-Lisbeth Reisænen sier:

  Hei Lars.
  Jeg sendte en SMS til Ingunn når vi var på ferie i Italia for få dager siden. Jeg lurte på om jeg skulle investere i en kajakk. Hun sa at du sikkert kunne anbefale/selge en etc. Jeg lurer også på om du vet om det arrangeres nybegynner kurs noen plass i sommer? Kajakken skal passe til både min mann og jeg. Vi veier heldigvis forskjellig, og han mest… Det eneste ønsket jeg har er at den ikke er for dyr (typisk) og at jeg klarer å lempe den på taket av en bil uten at jeg trenger hjelp av noen.
  Når du har tid og anledning hadde jeg blitt glad for kontakt. Mitt tlf. nr er 975 97267. Min mann trener Hermann i fotball sammen med din kone.

  Mvh Ann-Lisbeth

 3. Lars sier:

  Heisann!
  Jeg har sendt deg en e-post! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.