Hjemme i Kristiansand igjen!

Etter fantastiske dager på Kvamsøya i Hardangerfjorden, er jeg tilbake i byen. Har satt sammen panoramaene fra Skratta, og her er ett av de jeg er mest fornøyd med:

20090629pano

På vei til Hardanger på torsdagen stoppet jeg i Dalen, og fikk en herlig lunsj av Bente og Svein. De fortalte og viste meg Dalen, og jeg er nå vel forberedt på å ta for meg av kanalen.

I Øystese kom jeg samtidig som jubilanten fra Bergen, og det ble mye god bæring! Fredagen gikk det mest i vasking, og på kvelden kom det folk fra fjern og nær. VELDIG mange hyggelige mennesker, og kajakkene jeg hadde med ble flittig brukt. Ungene elsket en gammel Master – en elvekajakk. Det var også morsomt å holde seg fast mens jeg rullet…. 🙂 Padling med utsikt til Folgefonna og snø på toppene er undervurdert. Dette var min nordligste padling hittil!

Vi brukte søndagen på Kvamsøya også, og kvelden gikk med til hjemreise. Det er litt over 40 mil, så vi var ikke hjemme før litt over 01 i dag tidlig. Etter litt søvn satte jeg på maskinen, og det ramlet inn 160 mail. Etter litt sortering fikk jeg valgt ut 7 stk til introkurs for KKK i kveld, og satt sammen panoramaer fra turen jeg hadde i Kragerø-skjærgården i forrige uke (tir-ons). Til sammen ble det 16 panoramaer, og flere av dem er gode synes jeg. Blant annet det over (selv om horisonten til venstre er litt feil…)

Jeg har fått backet opp bilder, og disk er plassert et annet sted i byen. Kajakker er leid ut et par dager, og kjøp og salg går over en lav sko. Det er bra trøkk hver gang jeg er innom Kristiansand. Skal prøve å komme meg avgårde herfra ved lunsjtider på onsdag. Været er jo helt utrolig….

Sen kveld: 6 av 7 dukket opp på intro-kurs i dag, og det var fantastiske forhold. Vindstille og nesten 30 grader i lufta og over 20 i vannet… Alle 6 meldte seg inn i klubben. Etterpå var det jordbær og fløte på verandaen. En god dag! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.