Ut i felt!

Da er jeg på vei til hytta, og på vei ut i felt igjen… Dermed blir det stille frem til onsdag kveld, men kanskje det kommer noen oppdateringer på Twitter. For et fantastisk vær! Værmeldingen er heller ikke så gal resten av uka:

20090622sol

Er jo meldt bare 12 grader i morgen, men det må være feil…. Svetter i bare shorts her i Kristiansand i alle fall…

Ankom hytta ut på ettermiddagen. Da blåste det kraftig, og først nå (21.30) er vinden i ferd med å løye. Dermed drar jeg ikke avgårde før i morgen tidlig, og satser på to lange dager i kajakken. Det er ikke så langt bort til de to Rauen-øyene som skal kartlegges, og så satser jeg på en overnatting på den fineste plassen.

Kvelden har jeg brukt på avis, bok og lydbok. Har også fått litt sol på kroppen, da det var ganske enkelt å finne le på hytta. Pizze med massevis av rester har jeg også lagd, og jammen ble det ikke et ferskt brød i samme slengen. Det gamle brødet jeg hadde med gav jeg til Jonathan. Det er en måke som holder til her på hytta, og som bare har ett bein. Virket som om den satte pris på det, selv om den måtte kjempe for føden… Den er jo ikke alen her… Kunne fått en del fine bilder under matingen, men får prøve å kopiere det en annen dag i sommer.

Rett før jeg dro fra Kristiansand fant jeg ut hvordan jeg oppdaterer Twitter med bilder via mobil. Så nå blir det nok noen leirbilder og annet fremover… Kjenner jeg er litt ambivalent i forhold til det, og skal prøve å begrense det. Det er jo herlig å ha minst mulig å tenke på når en er på tur, men samtidig er jo dette jobb også. Ingen tvil om at det er bra markedsføring av den nye guiden at folk følger med på hva som skjer i felt… Bildet av kajakkene på taket har allerede flere visninger enn noen av bildene jeg har lagt ut på Flickr!.

I det hele tatt er det mye å sette seg inn i…

En kompis – Morten, er på vei til Elbrus sammen med 3 damer. De “tweeter” via satellitt, og det er morsomt å følge med på dem.

Da kobler jeg ned, og lover å holde meg borte fra bloggen til onsdag ettermiddag. Målet er å få noen fine leirbilder og finne en del waypoints til fine steder!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.