Ferdig med Grønt Kart!

Har stort sett tilbrakt dagen innendørs, men klør etter å holde i ei åre. Tror det må bli en kveldstur i dag altså… Men, nå er Grønt Kart ferdig, og det kjennes deilig! Når jeg i tillegg får en kveldstur i kajakk, så er det jo all grunn til å være fornøyd! Her ved Bragdøya:

20090621lars

Foto: Trond Arntzen, CC.

Det er noe med å få ting ut av systemet, slik at det blir plass til andre ting!

Tok meg likevel tid til en gudstjeneste i finværet. Den foregikk på skoleskipet “Sørlandet“, og presteparet Nordbø/Seilskjær gjennomførte en veldig flott gudstjeneste. Prekenen til Dag er den flotteste jeg har hørt noengang, og jeg har spurt om å få publisere den. Regner med at den dukker opp på e-post! Jeg skal også legge inn litt av liturgien – her var det mye fint. Tror mye av det er hentet fra Grønn kirkebok. Blant annet var det utdrag fra høvding Seattle sin tale.

For å feire registrerte jeg: silence.is For å feire enda litt til lagde jeg en “dummy”-side på domenet også, så nå tenker jeg tobben blir fornøyd! Det er han som er på bildet…

Kveld: Ikke nok med det – etter middag bestemte jeg meg for å ta en kajakktur i finværet. Blir skikkelig muggen i kroppen av å sitte inne i finværet, og konferanse fredag, bloggcamp lørdag og mye jobbing i dag er ikke bra… Så dermed syklet jeg ned til kajakklubben. Der møtte jeg Trond:

20090621trond

Han kunne vente, og dermed fikk jeg selskap rundt Odderøya, Dybingen, Langøya og Bragdøya. Bildet ovenfor er ved staken i Byfjorden. Det var flatt hav, og en fin solnedgang. Her er et litt artig detaljbilde (beskjært ganske kraftig – har hele speilingen, men er litt utblåst over vann):

20090621kajakk

Tilbake i klubben pakket vi ned ting som ikke skulle bli våte, og lekte oss. Det er min første økt uten hette i år, og vannet må være over 18 grader. Vi kjørte en del forskjellige redninger, og Trond klarte rulle for femte gang! Jeg fikk også repetert litt rulling – har jo ikke tatt noen siden onsdag… Flere tilskuere, og mye moro! 🙂 Klokka var jammen 23 før vi kom oss ut av klubbhuset…

Nå har jeg lastet inn bildene, og tar en smoothie før jeg legger meg. Prøver å komme avgårde relativt tidlig i morgen, slik at jeg er på hytta ved lunsjtider. Dette har jammen meg vært en innholdsrik dag og helg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.