Mer orging

Våknet til den ene telefonsamtalen etter den andre i dag morges. Hadde en lunsjavtale med Tobben kl. 12, og det ble jammen meg frokost også! En mektig sådan! 🙂 Kan ikke huske at jeg har hatt banansplit til lunsj noengang…

Før og etter lunsj fikk jeg også litt mer på plass med Grønt Kart. I byen fikk jeg unna 6 padleguider til turistkontoret, hentet ny skjerm til Macen (30″), kjøpt sekk og levert favorittgenseren til reperasjon! Litt lesing fikk jeg også med meg, og boka til Magnus Malm gjør inntrykk. Spesielt var det et avsnitt på s. 91 som fanget min oppmerksomhet i dag:

“Hvorfor skal vi tilgi hverandre? Fordi Gud gjør det. Hvorfor skal jeg avstå fra å ville bli så rik som mulig? Fordi Jesus avsto fra sin rikdom for å bli som en av oss. Hvorfor skal jeg kjøpe rettferdig kaffe? Fordi Gud er rettferdig. Hvorfor skal jeg unngå å reise med fly? Fordi Gud elsker denne kloden. Hvorfor skal jeg være trofast mot kona mi? Fordi Gud er trofast. Hvorfor skal jeg snakke sant? Fordi Jesus er sannheten. Hvorfor skal jeg avstå fra vold når jeg blir angrepet? Fordi Jesus gikk korsets vei.”

Uthevningen er min, og for tiden er jeg alene hjemme mens resten av familien er i syden. Det er jo ganske sært, men da var det godt at i alle fall noen har tenkt samme tanken! Selv om 30″ i avsnittet foran sikkert har flydd ganske mye den også…

Nå får jeg gå tilbake til det grønne kartet…

Sent: Ble ikke så mye kart… Kvelden bare rant avgårde… Fikk lagt ut noen panoramaer fra Telemark på Flickr. Utover det har jeg lite å melde… Konferanse i hele morgen, og så er det et blogg-seminar her i helga. På Kick. Får se om jeg kanskje tar med meg et foredrag eller to… Men, nå er det natta!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Religion. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.