ToDo, ToDo, ToDo…

Fikk unna en masse fra morgenen av. Er ajour med Våttkortregistrering, fakturaer, utsendelse av varer og oppdatert bokliste på bokoman.no!

Ved lunsjtider kom jeg godt i gang med Grønt kart, og har nå lagt inn en halv dag. Det går antagelig fortere etterhvert – nå har jeg kommet inn i gangen igjen. Lagde denne siten for snart 3 år siden…

Leverte Ingunn og gutta på togstasjonen kl 14, og de tar nå tok til Østlandet – for så å ha litt ferie i Kroatia. Halv fem var det middag på Pieder Ro med Tony, før introkurs for 7 stk i Nodeviga. Dermed har jeg hatt 20 stk på kurs denne uka! Mange lykkelige Våttkort-innehavere!

Det var stille å komme hjem til tomt hus, og jeg har hatt en helt rolig kveld. Skal se om jeg ikke kan få unna ganske mye Grønt kart i morgen. Får begynne fra morgenen av. Hvis jeg kommer godt i gang har jeg lyst til å være med Dagmar gjennom Blindleia, og så ta buss tilbake til byen. Vi får se – båten går 17.30 fra utløpet av Otra.

Planen var å kjøre til Ulefoss på lørdag morgen, men nå er det meldt dårlig vær frem til mandag i Dalen. Så da er jeg ikke så sikker lenger. Mulig jeg blir her for å skrive ut materialet, og bli ferdig med Grønt Kart. Det er deilig for alt en kan få av skuldrene… Tror likevel jeg har greit med tid i forhold til feltarbeidet!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.