Medlemskap i NFF

Begynte dagen med et møte med Grønn Hverdag. Der jobber jeg fra tid til annen med Grønt Kart (greenmap). Etterpå var det hjem til e-posten, og i dag ble søknaden min hos NFF innvilget! Det har jeg jobbet med i over ett år – det er nemlig ikke så lett når bøker gis ut på eget forlag… Kjenner jeg blir glad i hele kroppen når sånne lange løp kommer til mål!

I byen var jeg innom hos Berge Libris. De er veldig hyggelige, og nå har jeg jo råd til noen bøker til fullpris innimellom. I dag kjøte jeg “Et hjerte større enn verden” av Magnus Malm. Den fikk litt blandet kritikk i VL i går, men det den ble kritisert for er vel sånt jeg liker… 🙂

Skal se om jeg ikke kan få noen timer foran skjermen i løpet av dagen – det er mye som ligger og slenger her og der… Nå blir jeg her til fredag kveld/lørdag morgen – så det er jo litt tid.

Ettermiddag: Boken til Malm var fengslende, og 50 sider gikk fort unna… Så satte jeg på stativ på bilen fra takroller.no, og fikk prøvd det ut. Ser ut til å fungere helt utmerket! Her er noen bilder:

20090616takroller1

20090616takroller2

Etterpå pakket jeg ferdig det jeg trenger til kurset i kveld, og er klar for middagsgjester. Alle deltakerne fra i går – 9 stk – er registrert i Våttkortdatabasen til NPF, og 50 nye kort er bestilt. Dermed blir det vel litt flere kurs utover sommeren, og det som krever mest er nok et aktivitetslederkurs i aug/sep for klubben.

Nå blir det god middag og litt hvile før kurs. Det er veldig morsomt med kurs, men jeg merker det krever mye. 100% oppmerksomhet hele tiden. Jeg er jo ikke akkuart vanskelig å trekke opp heller… 🙂

Kveld: Vi var 4 stk på intro-kurs i kveld, og to meldte seg rett inn i klubben. Frakt av 3 kajakker opp og ned på nytt kajakkstativ gikk veldig bra, og jeg er fornøyd med takroller. Været ble kjempefint i kveld også, og alle deltagerne var fornøyd!

Har kommet ajour med e-post, og i neste oppføring ligger en video fra Stian. Veldig moro med et gjensyn med gjengen fra Eidanger.

Men, nå er det definitivt natta!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.