Tilbake i Kristiansand

Kom tilbake til byen i går ettermiddag, og dro rett på fest hos Tore og Barbro. Veldig hyggelig. Nå prøver jeg å ta ut kurs for denne uka – som blir det siste lengre opphold i byen før ferie og mer feltarbeid:

20090615kompass

Har gjort unna en del adm fra morgenen av – blant annet sendt ut 5 padleguider, hvorav to til Sverige! Så hentet jeg en pakke på posten, og kom akkurat hjem til en annen ble levert på døra. Får prøve å få omsatt det så fort som mulig. Det meste blir levert til kunde i kveld. Da skal jeg også ha intro-kurs med 8 stk! Det blir spennende! Været er utrolig flott, så det skal i alle fall ikke stå på det! 🙂

Sen kveld: Ble enig om oppmøte 16.30, og da brukte vi en del tid på å pakke ut 8 kajakker. Så var det en kjapp middag før 3,5 timer kurs med 9 stk. Været viste seg fra sin beste side, og folk var fornøyde! Alle badet!

På vei hjem traff jeg Robban, og det er alltid koselig. Selv om vi treffes altfor sjelden om dagen.

Nå nærmer det seg midnatt, og jeg må skylle litt utstyr. Så må jeg få ned endorfinnivået litt, for jeg skal ha et møte allerede 08.30 i morgen tidlig… Får ta litt lydbok på senga. Camilla Läckberg får samlet tankene, og så…… *søvn*

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.