Fin kveldstur med flere regnbuer

Da er jeg klar for en rolig helg på hytta. Begynte oppholdet med en padletur i mye vær. Jeg hadde opphold hele veien, men det bøttet ned rundt omkring, og det kom stadig opp nye regnbuer. Denne så jeg da jeg var tilbake på hytta litt over 21:

20090612regnbue3

Da ble det et bad, og det er definitivt snart 18 grader i vannet nå. Selv om gradestokken bare viste i underkant av 16… 🙂 Veldig deilig. Etterpå ble det deilig middag (nachos), og litt lesning i Dag og Tid.

Så tok jeg inn alle bildene fra turen, og her er noen flere av de jeg var fornøyd med:

20090612regnbue1

20090612regnbue2

20090612kompassv

Det siste bildet kunne jeg jo kalle «rett Vest»! 🙂

Skal laste de på FB også, og så skal jeg fortsette med aviser og bøker… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.