Bra kommentar

Jeg har jo ikke fått med meg alt i saken mellom Røkke og Staten, men hvem har vel det? I dag fikk jeg servert et sitat fra Røkke på pressekonferansen. Dette er røkkes svar etter at en journalist ville ha svaret JA eller NEI. Da sier Røkke:

“Jeg bestemmer ikke hvilke spørsmål du stiller. Du bestemmer ikke hvilke svar jeg gir.”

I mitt konspiratoriske hodet, så lurer jeg på hvor dette svaret kommer fra. Det er jo ganske genialt, og sannsynligheten er kanskje stor for at noen medierådgivere har knekket det ut i ukene med stillhet før pressekonferansen… Her var jo regien veldig god, som den stort sett er i alt Røkke bedriver…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.