Laaang dag

I dag har jeg vært ekstern sensor fra 08.30, og det er nå en liten pause. Så er det på’n igjen til 17, før det er en liten pause før introkurs i padling med Kristiansand kjakklubb kl 18 (må spise middag – så den blir nok litt over)… Noen dager blir bare sånn…

Var ferdig på Mediehøgskolen litt over 17.30, og spiste middag på veien. Ankom KKK litt før 18.30, og hadde et flott kurs sammen med Gareth. Lett regn, og helt stille. Veldig koselig stemning.

Da jeg kom hjem lå det jo som vanlig en del e-post på vent. En av dem var fra Nederland, og hadde link til en utrolig kul liggesykkel fra Das go-one:

20090610liggesykkel

Nå skal jeg pakke ned en bestilling på «Padleguide for Aust-Agder«, og så er det en liten oppdatering på torethomassen.no. Fikk også en hyggelig kommentar på brevet jeg sendte til Sivilombudsmannen på mandag pr. e-post:

«Bra brev, Lars. Jeg har sans for din lett sarkastiske stil. Minner meg om Jens Bjørneboes samfunnskritiske skrifter.»

Ganske kult kompliment! Han er en av mine favoritter… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.