Asalamaleikum

I dag har jeg fått e-post fra Afghanistan, og der dukket dette ordet opp. Det betyr “Fred over deg“, og er jo en hyggelig hilsen. Det har blitt mye forefallende kontorarbeid i dag, og jeg har fakturert og betalt regninger i flere timer… Fort gjort å lengte tilbake til havet – her fra lunsjplassen på søndag:

20090609skruepano1

Jeg prøver jo å drive minst mulig med salg, men så er det jo greie tilskudd å ta med seg. Bokproduksjonen kaster stort sett bare av seg når tilskuddene kommer, og når salget starter. Så da blir det liksom lønnsutbetaling to ganger årlig… Men, det er deilig å få unna sånne kontorting – så skal jeg se om det ikke kan bli litt kartarbeid i forbindelse med Padleguide for Telemark i ettermiddag. Har funnet frem til Bergsøya – en skikkelig perle innerst i en fjord nord for Kragerø. Denne har jeg ikke funnet navn på noe steder, men på kart-tjensten gislink.no dukker det opp mange navn på små øyer og viker hvis en stiller inn på “Topografiske rasterkart”. Hvis du da zoomer inn til ca 1:5000, så får du tilgang på de tekniske kartene i kommunen med gårds/bruksnummer. Ekvidistansen er 5m, og kartene er i s/h. Dermed er det enkelt å maske de ut, og så lage vektorgrafikk… 🙂

Men, nå er det lunsj! 🙂

Kveld: Etter lunsj ble det ikke gjort allverdens, og det var ganske deilig. Men, det ringer jo og plinger i e-posten stadig vekk… Postet et par brev/fakturaer/padleguider. To stk til Nederland faktisk! Søknadene til NFFO er også sendt, så nå håper jeg ting nærmer seg. Har søkt om opptak i denne foreningen i over ett år…

Etter middag har jeg klippet en del gress og ryddet. En brosjyre om fyr har fått grundig korrektur, og skal trykkes i 20.000 eks. Jeg har levert ganske mange av bildene, og det blir jo en god spredning på dem! Tror den kommer i neste uke! Regner med den legges ut elektronisk også.

Skal stå opp litt tidlig for å pakke i morgen. Må ha med meg alt for jobb på dagtid, kurs på kveldstid og litt varer som skal leveres…

Derfor blir det en tidlig kveld! Deilig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.