Klatredag i Valle (Kragerø)

I går morges startet vi dagen med klatring i Valle. Dette er et av Grenlands fineste klatrefelter, og her er Ingunn i gang med “Ukjent 5” på Svaet Venstre. Utrolig flotte linjer:

20090602ingunn

Øyvind var også med oss, og her er et par bilder av han fra “Dansken 6-“:

20090602oyvind1

20090602oyvind2

I tillegg til disse to rutene gikk vi “Rekkeutvikling 6-” på Svaet Midtre. Det er også en fantastisk flott rute. Jevn grad 6- i over 20 meter!!! Vi avsluttet med noen kortere støt på Steinen. Her er det to ruter på grad 6-. Vi klarte alle sammen den høyre, og den er nok riktig gradert. Den til venstre var det ingen av oss som klarte, så den er litt vanskeligere. Nå skal det sies at Øyvind hadde dratt, men likevel… Vi får ha den til gode!

Ruta “Per Pusling 4+” på Steinen ledet Ingunn opp for å feste topptau på “Rekkeutvikling 6-“. Sistnevnte er nemlig naturlig sikret, og det er det ingen av oss som har særlig snøring på…

Vi drev på fra ca 09-12.30, og var svært fornøyde! Her pakker Ingunn og Herman sammen klatreutstyret, og er omgitt av en enorm frodighet. Eika er utrolig grønn på denne årstiden:

20090602gronn

Etterpå ble det is på Valle, og aktiv sløving i sola på hytta. Etterhvert ble det ryddet vei for en rulle-økt i kajakk, volleyballspill og en svømmetur over Sundet! Det er første gang jeg har gjort så tidlig på sesongen. Visstnok var det ca 17 grader i vannet, og da er det vel egentlig på sin plass å erklære sommeren for åpnet! 🙂

Avsluttet en flott pinse med pizza på verandaen, og logget inn i Tors gate kl 22.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.