En snartur i Kristiansand

Det blir korte stupdykk innom Kristiansand fra tid til annen. I dag har jeg brukt formiddagen på en del ærend, og fått på plass bildene fra pinsen på Flickr. Her er ett av dem:

20090602ingunnpadle

Det er helt utrolig hvordan det hoper seg opp med e-poster, post og annet når en er såpass mye ute… Betalte 10 regninger i nettbanken, men heldigvis er det litt penger på vei inn også… Noen forespørsler er det også. Petra Hilleberg i Hilleberg ville ha meg inn i 2010-katalogen, og det er jo en ære. I 2009 var blant annet Greg Stamer og Freya Hoffmeister på denne siden… Så jeg var ikke så vanskelig å be. Har sendt over følgende tekstforslag:

Lars Verket
I 2005 hoppet Lars Verket av karrierekarusellen for å begynne et nytt liv som eventyrer, forfatter og havpadler på heltid. Målet var å lage padleguider for lokalområdene i den sørlige delen av Norge. Siden den gang har han gitt ut tre forskjellige padleguider, og to nye er under produksjon. Mer informasjon om disse ligger på www.padleguiden.no.
Sør-Norge har en fantastisk kystlinje. Her finner du alt fra skjermet, idyllisk padling til svært utsatt, vill og vakker padling. Tusenvis av øyer, fyr som er åpne for overnatting og noen flotte fjorder kan også landsdelen by på!
Lars er opptatt av miljøvern, og synes det er viktig at folk kan drive med friluftsliv i nærområdet. Veldig mange mennesker har flotte naturopplevelser i nærheten av der de bor! Dermed blir det mulig å være mer i aktivitet utendørs, samtidig som en bruker mindre energi.
Hilleberg sine telt har vært en fast følgesvenn på tur de siste 10 årene. ”Med et Hilleberg-telt i kajakken trenger jeg aldri å bekymre meg for dårlig vær. De har tålt alt det været jeg hittil har vært utsatt for. Både snø, sol, regn og vind. I år er det Allak som er mitt krypinn på tur.”
De siste årene har Lars Verket padlet 2500 miles langs Sør-Norges kyst, og er godt kjent i området. Bilder fra turene ligger på hans nettsted www.adrenaline.no og bloggen www.homoludens.no.

Har fått lunsjinvitasjon til UiA, og det blir et hyggelig avbrekk. Så satser jeg på en varelevering i ettermiddag, og så tilbake til hytta for flere bilder og moro! Nå står overnatting på Flesa, og kartlegging av Åbyfjorden for tur!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.