Fantastisk kveldstur!

I går kveld var det en utrolig solnedgang, og jeg hadde en ganske lang kveldstur (Rødskjær – Flesa). Det var nesten midnatt da jeg la til brygga, og da fristet det ikke å legge inn bilder. Overnattet på brygga, og det har vært veldig fint vær i dag også. Nå tror jeg huden har fått nok, så da kan jeg legge ut noen bilder:

20090531stemning1

20090531stemning2

20090531stemning3

20090531stemning4

20090531stemning5

20090531stemning6

20090531stemning7

Sånn – det var et lite utvalg (av 37 bilder).

Vi skulle egentlig dratt etter til Bø i dag, men i dette været er det jo altfor fint her på hytta. Så da har vi nytt dagen her. Noen naboer har vært over på volleyballkamp, og vi har hatt flere småturer i kajakk. Soling og bading har også stått på programmet. Nå er jeg ferdig med boka «Twilight in the Desert», og har startet på «Nordvestpassasjen» av Roald Amundsen. Det er ganske store sprang i tematikken… 🙂

I kveld er det makrellfest. Fikk 4 stk i går av en nabo, og Herman fikk 2! Mulig vi inviterer noen også, så blir det sosialt her også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.