Feltraid i Telemark

På 14 dager gjorde jeg unna over 300 kilometer padling i Telemark, og overskriften på dette innlegget er også tittelen på en sak om disse dagene på adrenaline.no. Her er et bilde fra leirplassen 17. mai:

20090529lmunken

Heldigvis rakk jeg å få ferdig denne saken før lunsj!

Lunsjen gled ned på UiA sammen med Tobben, og etterpå ruslet jeg en tur i Jegersberg med Siv. Veldig hyggelig begge deler! Avsluttet med en smoothie på vei hjem – det har de peil på i kaffebaren på UiA altså!!!

Nå har jeg pakket en del, og er klar for helg i det fri. Fikk også årsoppgjøret fra regnskapsfører, og skal betale en del skatt i løpet av helgen. Betalte ikke noe i hele fjor, så det er jo på sin plass. Har ikke sjekket inntekten enda, men nå er det slutt på å få ettergitt renter fra Lånekassa. Det er nå helt sikkert…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.