Mer TODO

I dag har det vært flere småting, og det begynner å bli tomt på lista. Har gjort unna en del regnskap, fakturering, bestillinger osv. Sånt er utrolig kjedelig, og tar en del tid. Nå er jeg i gang med reisregninger for siste måned, og det er om mulig enda kjedeligere… Men, det må jo på plass. Har jo padlet langt, så nå skal jeg ta med padlingen også. Tror jeg kan bruke satsen på 1,50 pr. km i Statensreiseregulativ paragraf 7.2.g (fotnote 4):

Dette punkt omfatter andre fremkomstmidler til lands og til vanns som bl.a. hest, rein og traktor. Ved gange eller bruk av sykkel er minsteavstand 5 km (tur/retur) for å få godtgjørelse.

Alle mine feltdager er jo lengre enn 5 km, så jeg regner med at dette er riktig sats….
RETTELSE: Regnskapsfører opplyser om at det er en god idé, men at det ikke funker når firmaet eier kajakkene…

Har også solgt en padleguide, så da får jeg meg en tur på postkontoret. Der skal jeg også returnere litt til en leverandør. Solen skinner, men det er sterk vind. Satser på en kjempetur med CKK til Bø i helgen!

Sent: Tilbake på kontoret fikk jeg skrevet ut nesten hele feltarbeidet mot Notodden. Nå er det bare litt fortelling fra Eidsvannet og Leivann igjen, så kan jeg legge storyen på adrenaline.no. Håper jeg får dette på plass før lunsj i morgen. Må også få pakket litt til Bø, og gjort klar turutstyret…

Har vært en tur hos Tore og Barbro, og byttet til meg en gressklipper. Dermed kan det bli skikkelig fint på jordet ved hytta i sommer. Snakk om å gjøre en innsats i friområdene! 🙂 Det var veldig hyggelig å se dem igjen, og paradiset deres i skogen er helt fantastisk! Etterpå fikk vi besøk av Harald og Helen, og det var også veldig koselig. Sammen skal vi gjøre verden grønnere og mer vegetarisk! 🙂

Egentlig hadde jeg tenkt til å skrive litt mer nå på artikkelen, men det får vente til i morgen – kjenner trettheten siger på….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.