TO-DO dag

Føler at det ligger en del her nå, så da får jeg ta litt og litt. Begynte dagen med litt scanning. I går skrev Fædrelandsvennen en notis etter å ha lest i postlistene til Flekkefjord kommune. Synd de ikke tok kontakt med kommunen i sakens anledning. I dag sto leserinnlegget jeg skrev mandag morgen på trykk i samme avis. Deretter oppdaterte jeg padlofil.no med kursdatoer. Enkeltmannsforetaket mitt – digital-info.no – har også fått en oppdatering. Skal si ting blir utdatert fort…

Har også planlagt ny tur ut i felt – og det ser ut som jeg kan komme fra tirsdag kveld i neste uke. Telefonene strømmer inn, og to stykker har luktet på en Boreal Design Saguenay i løpet av formiddagen… Tips om foto i Egersund har jeg også fått. Det er ikke lett å holde orden på alt.

Glemte av chipen til banken på hytta, så nå må jeg i banken med tre regninger som har hatt forfall. Ikke lett å bo to steder… Denne teknologien altså – det er ikke bare bare bare…

Er i ferd med å lande et ganske så stort salg her i Kristiansand, og det skal bli deilig å få det ut av systemet. Og ut og inn av konto. Tre leverandører, og flere sendinger. Litt adm, men det er verdt det!

Senere: På sykkelturen leverte jeg Leivann og Eidsvannet til Ingunn, postet et par padleguider og betalte noen regninger i banken manuelt. Det var dyrt gitt – 30 kroner pr stk! Helt utrolig… Vel hjemme igjen lå STREK i postkassa, det er bestandig spennende! I kveld har jeg solgt enda en kajakk, og er godt i gang med en artikkel til adrenaline.no om feltarbeidet i Telemark. Det er jo greit å holde leserne der litt orientert også…

Det er visstnok en fotballkampi kveld (Barcelona – ManU), og det er vel ikke helt umulig at jeg holder Ingunn litt med selskap. Selv om jeg er rimelig lite interessert… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.