Aktiv dag

Dagen i dag ble litt annerledes enn planlag. Under frokosten leste vi Fædrelandsvennen, og det medførte et leserinnlegg med tittelen “Friluftsliv og FrP“. Innimellom har jeg fått jobbet videre med padleguiden, og områdene Eidsvannet og Leivann. Her et stemningspanorama fra Leivann med Øivinn i forgrunnen:

20090525leivatnpano2

Nøstet også litt i forhold til saken om ferdsel jeg har med Risør kommune. Har ringt både fylkesmannen i Aust-Agder og friluftsavd. i Direktoratet for Naturforvaltning. Sistnevnte sted hadde de ikke tid, men hun jeg snakket med har fått en lang e-post om saken…

Litt tilfeldig fant jeg en artikkel om peak-oil hos oljedirektoratet, og jeg blir redd når jeg ser holdningene deres… Jeg har også lagt inn saken om alkohol i helgebilaget til Fædrelandsvennen med noen kommentarer.

Innimellom dette har jeg altså gjort ferdig litt mer til padleguiden. Kart med leirplasser og parkering er produsert, og nå har jeg igjen litt bilder. Blir nok mest bilder fra turen med Øivinn, men har lyst til å bruke i alle fall ett av bildene jeg har fra før.

Nå er været fantastisk, så jeg tror jeg tar dette senere i ettermiddag. Satser på en tur ut i klatreveggen? med Ingunn og Herman i løpet av kvelden også…

Sent: Herlig tur i byen. Hyggelig møte med Harald, og innkjøp av litt bøker. Så deilig middag før Ingunn og jeg tok turen med sykkel til Queens. Her ble det klatring med Siw, Øivinn, Øyvind og Kjetil. Veldig trivelig kveld. Var ikke hjemme før nærmere 22! Nå er det VÅR og snart SOMMER!!! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Aktiv dag

 1. Bent Olsen sier:

  Hei Lars, er du klar til mandag, eller blir det vanskelig for deg???

  Mvh Bent

 2. Bent Olsen sier:

  Glemte å krysse av at jeg ønsket mail ved kommentar på innlegget, så derfor denne kommentaren. 🙂

 3. Lars sier:

  Takk for hyggelig telefon Bent – da er vi på nett! Dette blir moro!!!

 4. Bent Olsen sier:

  Det blir kjempehyggelig!! Gode værmeldinger, og jeg gleder meg veldig. 🙂 Ha det bra så lengfe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.