Den store bildedagen…

Brukte hele kvelden i går, og store deler av denne dagen på bilder. Har fått satt sammen alle panoramaene, og lagt små versjoner av de fleste på panoramia.biz. Her er to av dem:

20090522lmunkpano3

20090522solnedgang

Nå har jeg gått igjennom alle bildene en gang til, og det har resultert i settet “Padleguide for Telemark II“. Dette inneholder 185 bilder!

Samlingen på Flickr er på over en gigabyte… Har tagget dem så godt jeg kan, så jeg satser på at de skal være greie å finne igjen. Dette blir jo bilder jeg kan “ha med meg”, i og med at jeg har tilgang på originalene når jeg er innlogget!

I ettermiddag så jeg andre omgang av Dagi og Gimletroll. De vant sin kamp, men det kom ingen mål i andre omgang. Derimot kom det en skikkelig skur, men jeg er jo godt kledd… Da jeg kom hjem møtte jeg Øivinn, og han hadde med seg CDer med bilder fra de to siste dagene. Disse har jeg også lagt inn på maskinen, og her er ett av dem:

20090522lars

Det er jo fint at jeg kan være med på noen bilder også… 🙂 Tusen takk Øivinn!

Etterpå var det reker, og mer bilde-jobbing. I kveld satser vi på “Engler og demoner”. Vi har lest boka begge to, og satser på at dette blir like spennende som “DaVinci-koden”.

Sen kveld: Ble ingen kino, men nå er alle bildene på plass. Alt er også backet opp, så nå er det rimelig safe…. Det er deilig. Skal prøve å komme i gang med utskrivingen av Leivatn/Eidsvatn i morgen. Vi har også en klatreavtale, og det skal bli deilig med litt annen form for fysisk aktivitet. Det har jo blitt padling hver eneste dag i 14 dager nå, og jeg har litt problemer med en muskelknute i høyre del av rygg. Håper det sklir over i løpet av helgen…

Har også oppdatert boklisten: bokoman.no. Dessuten har jeg lagt ut mai-brevet fra Tom Martin på anamcara.no.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.