Flere bilder fra felttoget mot Notodden

Da har jeg fått tømt det andre kameraet også (speilrefleksen), og tatt backup av alle GPS-data. Føles godt… Her sitter jeg med litt varm drikke på Kjeøya sør i Norsjø:

20090519kjeoya

Jeg får en del klager over at det er for mye sol i padleguidene. Her har jeg i alle fall fått med en skummel himmel sammen med sola:

20090519lillemunken

I Vallsfjorden klarte jeg ikke å dy meg, men måtte ha med meg dette bildet av Menaien – med leiren i bakgrunn:

20090519menai

Ellers har det vært ganske rolig i dag. Sendte en melding til min herlige kone med en gang jeg våknet – vi har 24 måneders bryllupsdag i dag!!! I går bestilte jeg 24 røde roser, og de kom frem litt etter lunsj… Etter tekstmeldingen å dømme ble de satt pris på! 😉 Gleder meg til å se henne igjen på torsdag, da er det nesten 2 uker siden sist… Rene Nordsjø-turnusen…

Har lest mye, og er spesielt fasinert av boka «Twilight in the Desert». Den handler om oljesituasjonen i Saudi-Arabia (ja -du må gjerne mene at jeg leser mye rart). Er veldig grepet av energispørsmål for tiden, og da spesielt i forhold til olje.

Ellers ringte de fra Trosby sag. De hadde tatt i mot posten min, da «Lars Verket» var ukjent. Nå har jeg satt opp stort skilt på postkassa, men det hjalp tydeligvis ikke… Så dermed ruslet jeg bort til saga for å hente avisene «Dag og Tid» og «Samfunnsliv«. Der sto det lite om Rybak gitt…

Har satt en brøddeig, og skal fortsette å ta det rolig. Verker en del i ryggen, og i morgen er det kanopadling på programmet. Det er det også i overimorgen, og dermed skulle Leivatn og Eidsvatn være i boks! Så bærer det en tur sydover til Kristiansand igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.