Mer orging – snart på tur

Har hatt siste innspurt på TODO-listen, og gjort unna brev til Flekkefjord kommune, Risør kommune og leserinnlegg til Aust-Agder Blad. Så får vi se hva som skjer. Ting tar tid, og Risør har jeg drevet med siden 2005… Det koster en del tid, krefter og porto – men er vel verdt det!

20090508torungen

I tillegg har jeg levert masse bilder til en som lager brosjyre over de 20 fyrene vi har langs Agderkysten. Det er rein dugnad, men de prøver å få et opplag på 20.000. Dermed blir jo bildene spredd litt her og der. Har levert bilder til nesten halvparten av fyrene, så jeg er greit representert – se ovenfor av Torungen fyr på natta.

Det er ikke allverdens annet enn pakking som står på programmet i ettermiddag. Skal se om jeg ikke kan finne igjen et panorama jeg har solgt, men utover det skal det bare pakkes. Antagelig er det ganske kjapt gjort, fordi det meste av det jeg trenger er på hytta. Det er ganske dårlig vær her nå, men skal bli bedre i helga. Tross alt er det jo fullmåne i helgen! 🙂

Ble litt stress likevel gitt… Men, nå har jeg levert panorama til Xpressprint, og de sender det direkte til kunde! 🙂 Mitt største hittil: 300x75cm!

Sen kveld: Vi ankom hytta rundt 20, og en halv time senere sto det god middag på bordet. Rett før 22 bar det ut på havet, og det tok ikke lang tid før vi så fullmånen komme opp av skyene. Nydelig! Vi surret litt rundt mellom holmene, og luktet litt på sjøen. Har vært kuling her i dag. På vei tilbake til hytta falt mørket over oss, og jammen var det ikke tendenser til morild. Det forbinder jeg med august, men det kan kanskje være morild i mai også? Det er kaldt her nå (5 grader), og Kaare fra KKK og jeg tilbringer første natt i hytta. I morgen tidlig kommer også Sindre, og da blir det nok en natt i telt i Skutevikkilen. Vinden skal være ganske sterk hele helgen, men vi satser nok på en tur til Jomfruland på søndag morgen, og så cruiser vi hjem i sterk medvind ut på ettermiddagen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.