En snartur i Kristiansand

Ankom byen litt over 12, og kastet meg rett inn i hamsterhjulet… Skal klare å stryke ut ganske mye på TODO-lista allerede i dag… Bilder er noe av det som skal jobbes med, og her er et bilde av Grønningen fyr i romjula 2008:

20090306gronningen

Har vært på posten for å hente 6 digre pakker. De skulle vært overlevert sammen med kajakker i morgen, men nå er alt utsatt. Bilen med hengeren var involvert i en trafikk-ulykke. Ingen personskader, men både henger og båter fikk sitt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.