Lesing og avslapning

I dag startet jeg dagen med morgenbad i 12 grader. Deilig sol, men etterhvert ganske kald vind. Har lest og slappet av i hele dag, og lagde pizza til kvelds.

Ble ferdig med Fugellig og Apenes sin bok «Fra tillit til kontroll». Er også over halvveis i biografien til Simone Weil – skrevet av Mario von der Ruhr.

Har liksom tenkt på å ta en padletur i hele dag, men så har det blåst kraftig fra V/NV i hele dag. Så det har blitt med tanken. Skal vel bli nok padling i tiden som kommer tenker jeg…

Tar en tur ut til Flesa med teltet i morgen tidlig hvis det er ok forhold. Ellers setter jeg meg i bilen fra morgenen av. Skal levere en del ting i Kristiansand, og det har jo kommet inn en del bestillinger på padleguidene siden jeg dro. Så det blir litt orging… Så kommer jeg tilbake fredag ettermiddag. Da blir det padling i nærområdet til søndag, og så drar jeg mot Notodden mandag eller tirsdag. Får kjenne litt etter hvordan kroppen er, og hva slags vær som er meldt.

Siden 17 har jeg gjort unna en del av den admen jeg kan gjøre unna her på hytta, men TODO-lista i Kristiansand er ganske lang…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.