Lang møtedag

I dag var det møte med Telemark fylkeskommune og andre interessenter i Skien. Dro avgårde litt tidlig for å gjøre research på slusene i Skien sentrum og Løvdal sluser rett før Norsjø. Her er et bilde fra N i Løvdal:

20090504lovdal_sluse

Slusa ved Løvdal var mye mer fotogen enn den i Skien. Den er også større, og ligger i naturskjønne omgivelser. Dessuten var det veldig intuitivt hvor en kunne ta opp og sette ut kajakken. Brukte litt tid i Skien sentrum for å finne ut dette. Ved siden av slusa var det nemlig både trapper og en vei som måtte krysses… Får nok lage ganske nøyaktige beskrivelser av hvordan man skal trille forbi slusene. Mener å huske at det er godt tilrettelagt ved de resterende slusene. Tok noen bilder av slusa i Skien også, og her er ett av de bedre:

20090504skien_sluse

Det var først etter møtet jeg fikk tid til å undersøke Løvdal sluser ved Skotfoss. Da kjørte jeg ut i rushen, og sånt blir jeg utrolig sliten av… 40 kilometer i kajakk gjør meg god og sliten, mens 4 min i rushen gjør meg uggen og sliten…

Etterpå kjørte jeg tilbake til Skien, og ruslet litt rundt. Kjøpte noen bøker, og spiste middag på en kinarestaurant. Fikk også handlet litt mat. Blir antagelig på hytta til onsdag. Da jeg passerte Bamble kirke la jeg turen innom Mariakapellet. Det er alltid like hyggelig og fredelig. I neste uke passerer jeg også høyst sannsynlig et sted som er veldig i slekt med Mariakapellet: Mikaelshola. Det ser jeg frem til!

Lurte på om jeg skulle ta en tur ut på Flesa for å ta teltbilder i kveld/morgen tidlig, men det er overskyet og en kald trekk ute. Yr.no melder litt regn i løpet av natta, så jeg holder fortet her på hytta. Utover dagen i morgen er det meldt knallvær, og det fortsetter onsdag. Da skal jeg få tatt et «foto-rykk»! 😉

Dermed roer jeg ned med litt bøker i kveld…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.