Tur til Jomfruland

I dag gjorde vi oss klar for en tur til Jomfruland fra morgenen av. Vi hadde svak kald vind i mot på vei ut, men det var verdt det:

20090503jomfruland1

En tur til Jomfruland mellom 15. april og 10. mai er absolutt en opplevelse. Hvitveisen står som puddersnø mellom eiketrærne, og du tror det ikke før du får se det! 🙂 Denne gangen var også det gamle fyret åpent, og det var også verdt et besøk. Fra 17 meters høyde så vi ut over moreneryggen som utgjør Jomfruland. Her er noen flere bilder fra dagens “ekspedisjon”:

20090503jomfruland2

20090503jomfruland31

20090503jomfruland4

20090503ingunn

Vel tilbake på hytta kjørte jeg Ingunn til Rugtvedt. Så dro jeg tilbake, og backet opp bilder fra dagen. Er godt fornøyd med noen av hvitveisbildene. Gikk også igjennom alle leirplasser til nå, og har plassert over 60 nåler på et digert kart som er montert på plate. Tar med meg dette til møtet med fylkeskommunen i morgen.

Jeg satser på å dra herfra ganske tidlig, slik at jeg kan se over slusen i Skien sentrum og Løveid sluser før møtet starter kl 12. Etter planen skal jeg også få en prat med saksbehandleren før møtet. Jeg har laget over 60 slides til seansen, og håper det går bra! 🙂

Nå sitter jeg i stua på hytta og skriver dette. Vinden har løyet helt, og vannet ligger som glass i Strømsundet. Det frister altså for mye. Jeg tar på meg long-john, jakke og lanterne, og padler meg en kveldstur! 🙂 Så blir det varm te og bok etterpå!

Senere: Kveldsturen ble ikke så lang, men for en stemning:

20090503kveld1

20090503kveld2

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.