Innendørs jobbedag

I dag har det blitt mest jobbing innendørs… Bare litt avslappende plenklipping fra morgenen av. Har sittet med et foredrag som skal holdes hos fylket på mandag, og her er ett av bildene:

20090502solnedgang2

Har laget snart 60 slides i Powerpoint, og tror dette er stoff nok i massevis. Er jo viktig å sikre litt tid til input også. Det kommer blant annet ei som har stålkontroll på kanalen, så jeg må huske å få med meg kartene mine… Alltid fint med litt eksperthjelp!

Skal også sette nåler i kartet jeg har fått over kystlinjen til Telemark. Har jo allerede markert en god del steder, og tenkte jeg kunne synliggjøre dette på kartet. Det får nok bli i morgen. Ingunn drar med bussen 17.45, så da har jeg en jobbekveld foran meg i morgen. I dag har jeg gjort ting på dagtid. I kveld skal vi ha kanel-i-svingen, og så kanskje besøk av naboen!

I morgen satser vi på en hvitveistur til Jomfruland. Dagen i dag har vært ganske sur og overskyet, og morgenbadet ble tatt i 12 grader. Altså en grad ned…

Må også nevne middagen i går. Da hadde vi for første gang selvfisket sjøørret. Vi drev på i et par timer, og jeg fikk til slutt en ganske så fin en. Veldig rød i kjøttet! Smakte fortreffelig, og vi må nok bli bedre på sjøørret-fiske! Dette er den første sjøørreten jeg har fått i hele mitt liv!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Innendørs jobbedag

  1. Bente sier:

    Gratulerer med vellykket fisketur!
    Og masse lykke til på mandagens møte!
    Vi har vært på Nisser med telt og masse kos – utrolig vellykket tur.
    I morgen er det teknikktrening på Bandak, samt pussing av min nye vakre grønlandsåre (bursdagsgave).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.