Tilbake etter 4d i felt

Ankom hytta litt før 16 i dag, etter 4 dager og 3 netter i Kragerø og Bamble kommune. Her et bilde fra Holmen – der jeg overnattet første natten:

20090430leir_holmen

Som dere ser er det ikke blitt skikkelig med farger enda, men tror dette bildet kan brukes i boka likevel. Synes det er artig med teltet og treet som speiler seg i vannet. Tok et panorama også fra denne leirplassen, men det ligger i det andre kameraet. Har stort sett tatt alt fastland t.o.m. syd i Kilsfjorden. Dermed er det fokus på ytre del av skjærgården i disse to kommunene! Har lyst til å la dette vente litt, og tror kanskje jeg tar turen om Norsjø og Notodden neste gang jeg kommer oppover.

Kjenner jeg er ganske mør etter første runden… Padlet 22, 32, 37 og 27 kilometer disse dagene, og det kjennes i en kropp som ikke er vant med slikt… 🙂 Men, regner med formen kommer etterhvert.

Har funnet ca 30 teltplasser, og er godt fornøyd med det. Var også noen jeg ikke fant som skulle vært der, så det blir nok noe kvalitetssikring etterhvert.

Mine foreldre var på hytta da jeg kom – dermed fikk jeg et bilde av meg selv også:

20090430lars

Det er ganske varmt å padle i tørrdrakt nå… Badet etter jeg kom inn, og nå er det 13 grader i vannet. Det er nok derfor mulig at det blir litt lettere bekledning på neste økt. Men, jeg hadde et kryss på nesten 3 km i åpent hav, og da er det greit å være på sikre siden…

Gikk i gang med pizzadeig, og serverte mine foreldre pizza. Innimellom fikk jeg pakket bort det meste, og det ser ikke altfor galt ut her. Venter Ingunn også rett før 21. Det skal bli godt å se igjen kona – har ikke sette henne på over en uke. Tiden flyr.

Skal prøve å koble til vannet også før hun kommer…

Fikk forresten telefon fra Dalane Friluftsråd på mandag morgen før jeg dro ut. De går for mitt pristilbud på en “Padleguide for Dalane”. Dermed er første halvdel av 2010 booket også…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Tilbake etter 4d i felt

 1. Bente sier:

  Hei Lars!
  Fant frem til lavvo-brød-oppskrifta på adrenaline.no. 🙂
  Vi drar ut på overnattingstur denne helga, feirer dagene våre helt for oss selv 😉 Da skal vi lage lavvo-brød 😉 (Nisser).
  Morsomt at det er Øytun som har vært med og utarbeide oppskrifter – har selv vært elev der… men det begnner å bli lenge siden nå… skoleåret 1976/77 faktisk.
  Lykke til med Telemarksguiden! Vi snakkes/tastes snart håper jeg!

  mvh
  Bente

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.