Fantastisk guttehelg!

På fredag fikk jeg besøk av to kompiser fra studietiden: Thorbjørn og Bjørn:

20090426besok

På lørdagen var det et helt utrolig vær, og vi var mye i kajakken:

20090426stille

Bjørn og jeg fikk oss en fin tur i kajakk på fredag også, og på kvelden ble vi fulltallige. Da kom Thorbjørn akkurat tidsnok til pizzaen! 🙂

Lørdag morgen gjorde vi unna en frokost på 3-4 timer på brygga! Så bar det ut i kajakk på blikk stille vann. Usikkerheten rundt velting var der, så dermed tok vi en “wet-exit” seanse. Etter det var det bare smil å spore… Vi visste at kvelden er flott, så vi delte dagen i to økter. På den første fant vi også to padlere som hadde satt opp lavvo på Østre Holmen. Dermed var billedmaterialet derfra i boks! 🙂

Vel tilbake på hytta badet vi alle sammen, og nå har det blitt 8 grader. Jeg benyttet anledningen til å svømme noen tak også! 🙂 Nå går det virkelig mot vår. Etter hvert fikk vi også besøk av naboene, og det var veldig hyggelig å se de igjen. Det blir Friskis og Svettis i år også!

Så var det klart for kveldsturen, og da var det altså fullstendig blikk stille (se over). Jeg tok nesten 100 bilder, og skal få ut et galleri når jeg er tilbake i Kristiansand. Sliter med noe annet enn EDGE-dekning her på hytta, og da går det treeeeegt.

På kvelden ble det tradisjonell biff-middag, og pga fantastiske padleforhold kom ikke den på bordet før rundt 23. Dermed var det en ganske slack gjeng som passerte midnatt rundt bordet…

I dag tidlig tok vi en litt mer effektiv frokost, og har vasket opp/støvsugd og ryddet. Jeg ble alene litt før 12, og skal bruke dagen til pakking og planlegging. Padler sydover mot Kragerø langs fastlandet i morgen. Blir spennende å se om Bamble/Kragerø har noe å by på der. Erfaringsmessig er det helt umulig å bruke allemannsretten til telting på fastlandet. Skal også disponere litt på foredraget jeg skal ha neste mandag.

Men, jeg er altså veldig fornøyd med bildene fra i går. Det er ikke usannsynlig at 4-5 av de kan brukes i boka, og det er en god dagsøkt! 🙂

Kveld: Ble en rolig ettermiddag med lesing og avslapning. På kvelden kom jeg i gang foran Macen, og har skrevet en del e-poster og ett brev. Har sett over kartene, og det ser ut til å bli en grei dagsetappe i morgen, og så en ganske lang på tirsdag. Har ikke helt banket ruta, men tror det er fare for litt regnbyger i morgen ettermiddag. Det ser uansett ikke ut til å bli store greiene. Satser på fine dager! 🙂 Kragerø har ikke så lang kystlinje, men et utall øyer. Heldigvis har jeg fått en del tips til leirplasser, og forvaltningsplanen til kommunen er også studert.

Skal prøve å pakke litt mer, men først skal jeg ha meg en liten kajakktur. Kan jo ikke være en dag uten padling når jeg er på hytta! 🙂 Skal ta en liten tur i Saguenayen. Den er jo ny (selv om jeg har hatt en i flere år – er litt annerledes sete i denne), og det er spennende å se på sittekomforten. Tar likevel Menaien på tur i morgen. Blir spennende å se hvor mye plass det er! Tror ikke jeg tar med video – får se hvordan det ser ut når jeg har alt på plass! 😉

Senere på kvelden: Fant plutselig ut at jeg hadde en SMART-konvolutt, slik at jeg kunne få sendt ut en padleguide til en bokhandel (de andre må vente en ukes tid). Det er en drøy kilometer t/r nærmeste kasse, og på veien fylte jeg godt med vann. Vel tilbake ryddet jeg litt ute, og så begynte det jammen å regne. Dermed ble det ikke noe padling, men jeg har i stedet invitert KKK hit den andre helgen i mai. Nettsidene til klubben er oppdatert med info om saken! Så da er det bare å vente, og se om noen er gira.

Ser ut til at det blir mye fint vær i uka som kommer. Jeg pakker ferdig i morgen tidlig, og satser på å være på vannet før 12! Skal ha en lang og god natt! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.