På plass i Telemark!

Tok buss fra Oslo i dag tidlig, og ankom hytta litt over 13. Etter noen rolige timer bar det ut på en ettermiddagstur, og det var veldig godt å være på vannet igjen:

20090423lars

Snakket med Runar da jeg kom, og han fortalte at vannet var på plass ved båtplassene utenfor Trosby sag. Derfor fylte jeg vann der i kveld. Så nå sitter jeg her med lokalt vann og mynte-te med honning! Har fått fyr på peisen, og blålyset er i ferd med å innta landskapet. Klokka er snart 21.30, så nå er det lenge lyst!

Blir en slags landing på hytta de nærmeste dagene. Synes det har gått veldig i ett siste par ukene, og går for alvor ut i felt på mandag morgen. I går var jeg i farta fra 07.30-22.00. Mandag var helt pervers – da tror jeg til Grimstad 07, og hadde ikke hodet på puta før 01.30. Skulle jo ta morgentoget, og var ikke spesielt uthvilt da klokka ringte 04.45…

Satser å få padlet ned til Kragerø/Portør fram til torsdag. Så får jeg besøk av mine foreldre og min kjære. Mandagen etter den helga må jeg ha klart et foredrag til Telemark fylkeskommune, men jeg har alt på plass i hodet… 🙂 Det er rart hvordan ting faller på plass når en har slik utsikt:

20090423sundet

Får besøk i morgen ettermiddag av to kompiser fra studietiden på Blindern. De vil gjerne padle, og det skal de få lov til! 🙂 I tillegg blir det en del prating og god mat kjenner jeg gutta rett! Tror det er nesten to år siden vi sist traff hverandre i Farsund.

Jeg skal prøve å få på plass en skikkelig handleliste, slik at Bjørn kan hjelpe meg på plass med det jeg trenger i felt i neste uke også. Har fått noen bestillinger på padleguider allerede, men er ikke sikker på at jeg får sendt de ut før i begynnelsen av mai. Må kanskje vurdere å sende guider og fakturaer hver for seg…

Ser ut til at det blir fint vær og ikke noe nedbør i en uke fremover. Litt kaldt i helga (7-8 grader), men så opp i 16 varmegrader i løpet av neste uke! Da skal det nok bli svetting i tørrdrakta! Men, nå er det god bok, og kanskje litt lydbok! Sov godt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.