Laaaang dag

Begynte dagen tidlig – bussen til Grimstad skulle gå allerede 07.18 fra Spicheren. Så har det egentlig gått slag i slag, og den blir nok midnatt før dyna kan trekkes over hodet…

Bussen var 10 min forsinka, og jeg ble ganske forskrekka da den la i vei mot Birkeland. Ingen info, og vi skulle vær framme før vi ankom Lillesand. Jeg brukte litt over 2 timer fra jeg gikk hjemmefra til jeg gikk inn døra hos Bedøk i Grimstad. Der gikk vi igjennom regnskapet for 2008, og nå kan jeg ikke lenger si at jeg lever under fattigdomsgrensa. Faktisk går det så godt om dagen, at jeg kanskje nærmer meg en slags gjennomsnittsinntekt i 2009? Er litt ambivalent i forhold til dette, og må tenke meg litt om…

Etterpå leverte jeg ut 30 stk padleguider i Grimstad, og fikk med meg 5 bøker fra Flyt forlag til en god pris. Kjøpte også den boken som er omtalt i forrige innlegg.

For ikke å gå helt tom på tilbakeveien kjøpte jeg lunsj i Grimstad. Heldigvis hadde jeg med meg lydbok, fordi bussen brukte nesten like lang tid hjem igjen… I byen fikk jeg er veldig hyggelig gjensyn med Harald. Han har akkurat kommet fra Kina, og hadde mye spennende å fortelle.

På vei hjem gjorde jeg unna noen ærender hos Xpressprint, min bror og posten. Dette var litt komplisert, og jeg måtte til byen hele 3 ganger… Har gått mye i dag…

Etter litt middag og en liten pause startet jeg på foredraget til onsdag. Skrev det jo på lørdag, så det ble mest finpussing. Nå ligger både foredrag og lysbilder nederst på padlofil.org.

Jeg har også oppdatert boklisten på bokoman.no i dag.

Nå burde jeg pakket, men ser at jeg har glemt noen småting. Må jo skrive reiseregning for i dag, og har glemt en e-post med bilder til bladet Friluftsliv. Der må jeg også lage en faktura… Da blir det nok midnatt… Toget går 05.30 i morgen, så dette blir definitivt en kort natt… Men, får prøve å ta meg inn litt igjen i Oslo. Satser på en ganske lang natt neste natt – selv om sikkert arr. på Litteraturhuset i morgen kveld varer litt utover kvelden! Faktisk finner jeg ikke arr. igjen, så kanskje det er avlyst… DA blir det i alle fall en tidlig kveld…. 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.